114268.png

360° Video Booth

with GOPRO Camera

  • Facebook
  • Instagram
$250 / hour
Minimum of 2 hours

Unlimited Videos
Text & Email



2 hours for $500.00 - (Deposit of $250)

3 hours for $750.00 - (Deposit of $375)

4 hours for $1,000.00 - (Deposit of $500)

5 hours for $1,250.00 - (Deposit of $625)

Deposit is included in the price
  • Facebook
  • Instagram
title-whats-inc.png
         

 
* Unlimited 360° Videos 

* Personalized Template just for your Event

* Videos sent via Text or Email instantly with WIFI
 
* Variety of Props for all Occasions

* All Videos taken at Event sent to Client

* Attendant present to run 360° Booth  

* Multi-color changing LED Lights 

* 1 hour needed for set-up and break down



Note: To Book your Event


* Reach out to us to see if your Date is available

* Our Agreement will be emailed to you

* Completed Agreement has to be signed and returned to us

* Deposit has to be paid in order to Book your Event

*Taking most Payments

Booking is based on a first come, first serve basis







 
04-Mask-512.png
  • Instagram
  • Facebook

Videos of 360° Video Booth

Display of Props

love--car-png-image-90023.png
  Travel Fee


     First 15 miles from Zipcode 77433 is FREE!
From: Chestnut Falls Drive, Cypress, TX, 77433
via MapQuest

  15 - 25 miles = $20 

       25 - 35 miles = $30

        35 - 45 miles = $40 

         45 - 55 miles = $50 

         55 - 65 miles = $60

         65 - 75 miles = $70

         75 - 85 miles = $80

         85 - 95 miles = $90

 
green-dollar-sign-for-FB-post.png

Payment Options

green-dollar-sign-for-FB-post.png
propsicon.png
  • Facebook
  • Instagram
Sun-Glasses-560x560.png
question-mark-1024x1024.png
Questions & Answers
1.  Is the deposit included in the price?

Answer - Yes, the deposit is included in the price

2. Is an attendant present to run the Photo Booth?

Answer - Yes, we have an attendant that will set up and run the Photo Booth for your event 

3. Can you use Cash App for paying your Deposit?

Answer - Yes, you can use Cash App to pay your Deposit - $IanaGooding 

4. What if I want extra time with Booth at the event?

Answer - Yes, we can stay extra time, just let us know before we shut down and you can pay the difference 

5. Do you have summertime Props?

Answer - Yes, we have a wide variety of Props to match any event 

6. When is the Balance of money due?

Answer - It is due on the day of your Event

7.  Can the inflatable Photo Booth be set up outside?

Answer - Yes it can, but if it rains, we will have to stop and move inside where there is cover 

8.  Do you get prints with every Photo Booth?

Answer - Yes you do  

9.  What distance do you travel with Photo Booth?

Answer - We travel all over. Travel Fee  will be applied after 15 miles from our location

10. How do I Book an Event with Good-IN-Photos?

Answer - Reach out to us and see if we are available on your Date.

We will then email you our Agreement.

Return the filled out Agreement, Pay your Deposit and you are Booked

11.  What time do you arrive to setup Photo Booth?

Answer - We arrive approximately 1 hour before our Rental start time to setup your Photo Booth 

12.  Does the Photo Booth have to have an attendant present at all times?

Answer - Yes we have to have an attendant present at all times. Photo Booths cannot be left unattended

13.  Is the miles collected for Travel Fee for One Way or Both ways?

Answer - You just need the miles for One-Way, not both ways

14.  Is the Backdrop included in the Rental?

Answer - The Backdrop is included only in the Mirror Photo Booth and the Social Photo Booth,  at no extra cost



* Zelle - ianagooding1@hotmail.com
Check out link for more info - https://www.zellepay.com



* Venmo - @IanaGooding
Check out Link for more info - https://www.venmo.com



Cash App - $IanaGooding
Download App on Phone - https://cash.app/


_____________________________________

 
Note: There is an extra 5% that is added to your payment if you choose
to pay using PayPal. All of the other forms of payment listed above, are FREE!!

 

 * PayPal  https://www.paypal.com/webapps/shoppingcart?flowlogging_id=a5b7bdc2f66&mfid=1568226071825_a5b7bdc2f66#/checkout/openButton


                 
              Examples of  5% extra charge for using PayPal payments are :- 


 $125 = $6.25  
$150 = $7.50
$225 = $11.25
$250 = $12.50
 $300 = $15.00










 

Location: Chestnut Falls Drive, Cypress, Texas, 77433, USA    |    Phone: 281-615-5399    |    Email: goodinphotosstudio@gmail.com  
Copyright  © 2014      www.goodinphotos.com