top of page

Photo Booth Packages

  • Instagram
  • Facebook
  • Tik Tok

# 1 - 360° Video Booth

GOPRO Camera

A wedding couple on a 360 Video Booth platform. This Booth make a full rotation around the persons standing on the platform and records a short video
$250 / hour
Minimum of 2 hours
Unlimited Instant Photo Prints
Text & Email


2 hours for $500.00 - (Deposit of $250)

3 hours for $750.00 - (Deposit of $375)

4 hours for $1,000.00 - (Deposit of $500)

5 hours for $1,250.00 - (Deposit of $500)

Deposit is included in the price

# 2 - Mirror Photo Booth

DSLR Camera

It is a 6 foot tall full length Mirror that everyone can see themselves in. The magic mirror flashes cool animations to the user and then prints out their photo strips.
foto-master-badge-genuiness.png
$250 / hour
Minimum of 2 hours
Unlimited Instant Photo Prints
Text & Email


2 hours for $500.00 - (Deposit of $250)

3 hours for $750.00 - (Deposit of $375)

4 hours for $1,000.00 - (Deposit of $500)

5 hours for $1,250.00 - (Deposit of $500)

Deposit is included in the price

#3 - Elegant Black Photo Booth

DSLR Camera

ING_0066.jpg
$200 / hour
Minimum of 2 hours
Unlimited Instant Photo Prints
Text & Email


2 hours for $400.00 - (Deposit of $200)

3 hours for $600.00 - (Deposit of $300)

4 hours for $800.00 - (Deposit of $400)

5 hours for $1,000.00 - (Deposit of $500)

Deposit is included in the price

#4 - Premium Photo Booth
           
       with White Bubble

DSLR Camera

ING_0004.JPG
$200 / hour
Minimum of 2 hours
Unlimited Instant Photo Prints
Text & Email


2 hours for $400.00 - (Deposit of $200)

3 hours for $600.00 - (Deposit of $300)

4 hours for $800.00 - (Deposit of $400)

5 hours for $1,000.00 - (Deposit of $500)

Deposit is included in the price

#7 - Social Photo Booth
               
 with Backdrop

Ipad Camera

Social Booth - PNG.png
$165 / hour
Minimum of 2 hours
Instant Photo Prints
Text & Email

2 hours for $330.00 - (Deposit of $165)

3 hours for $495.00 - (Deposit of $250)

4 hours for $660.00 - (Deposit of $330)

5 hours for $825.00 - (Deposit of $415)

Deposit is included in the price
  • Instagram
  • Facebook
  • Tik Tok
title-whats-inc.png




* Instant Photo Prints or Instant Videos for 360°


* Your Images or Videos sent via Text and Email

*GIF and Boomerang available



* Personalized Template just for your Event


* Wide variety of cool Props

* All Images taken at Event sent to Client


* Wide selection of Pillow Cover Backdrops 



* Attendant present to run Photo Booth  


* Multi-color changing LED Lights 


* 1 hour needed for set-up and break down



How to Book us for your Event? 


* Reach out to us to see if your date is available

* Our Agreement will be emailed to you

* Completed Agreement has to be signed  prior to Booking

* Deposit has to be paid to complete Booking

* Taking most Payments

* Booking is based on a first come, first serve basis
photo strip guest book.jpg



                        $150 = Guestbook + 1 print of each image for 2 hours

                  $50 = Each additional hour with 1 print of each image
          
                        $50/hour = Prints only with Your Guestbook


             (Guestbook available in Black or White) 

EXTRA add on: Want to add a Guest Book?

five-stars.png

Sample of Props

Samples of Templates

love--car-png-image-90023.png
  Travel Fee 
for Photo Booth Rentals



     First 15 miles from ZIP code 77433 is FREE!
Chestnut Falls Drive, Cypress, TX, 77433
via Google Maps

      0 - 15 miles = $0

  15 - 25 miles = $20

       25 - 35 miles = $30

        35 - 45 miles = $40 

         45 - 55 miles = $50 

        + 55 miles = Minimum of 3 hour Booking

         55 - 65 miles = $60

         65 - 75 miles = $70

         75 - 85 miles = $80

          85 - 95 miles = $90


 

Payment Options





* Zelle - ianagooding1@hotmail.com
Check out link for more info - https://www.zellepay.com



Cash App - $IanaGooding
Download App on Phone - https://cash.app/


_____________________________________


* PayPal 

Note: There is an extra 5% that is added to your payment if you choose
to pay using PayPal. All of the other forms of payment listed above, are FREE!!

 

 









 

  • Instagram
  • Facebook
  • Tik Tok
green-dollar-sign-for-FB-post.png
question-mark-1024x1024.png
Questions & Answers
1.  Is the deposit included in the price?

Answer - YES, the deposit is included in the price

2. Is an attendant present to run the Photo Booth?

Answer - YES, we have an attendant that will set up and run the Photo Booth for your event 

3. Can you use Cash App for paying your Deposit?

Answer - YES, you can use Cash App to pay your Deposit - $IanaGooding 

4. What if I want extra time with Booth at the event?

Answer - YES, we can stay extra time, just let us know before we shut down and you can pay the difference 

5. Do you have summertime Props?

Answer - YES, we have a wide variety of Props to match any event 

6. When is the Balance of money due?

Answer - It is due on the day of your Event

7.  Can the inflatable Photo Booth be set up outside?

Answer - Yes it can, but if it rains, we will have to stop and move inside where there is cover 

8.  Do you get prints with every Photo Booth?

Answer - Yes you do except the 360° Video Booth

9.  What distance do you travel with Photo Booth?

Answer - We travel all over. Travel Fee  will be applied after 15 miles from our location

10. How do I Book an Event with Good-IN-Photos?

Answer - Reach out to us and see if we are available on your Date.

We will then email you our Agreement.

Return the filled out Agreement, Pay your Deposit and you are Booked

11.  What time do you arrive to setup Photo Booth?

Answer - We arrive approximately 1 hour before our Rental start time to setup your Photo Booth 

12.  Does the Photo Booth have to have an attendant present at all times?

Answer - YES, we have to have an attendant present at all times. Photo Booths cannot be left unattended

13.  Are the miles collected for Travel Fee for One Way or Both ways?

Answer - You just need the miles for One-Way, not both ways

14.  What if I am 37 miles away (one way), how much is my total Travel Fee? 

Answer - Your Total Travel Fee will be $40 

15.  Is the Backdrop included in the Rental?

Answer - YES. The Backdrop is included only in the Mirror Photo Booth and the Social Photo Booth,  at no extra cost

 Select your Backdrop
 

  • Instagram
  • Facebook
  • Tik Tok
one-love-png.png
Location: Chestnut Falls Drive, Cypress, Texas, 77433, USA    |    Phone: 281-615-5399    |    Email: goodinphotosstudio@gmail.com  
bottom of page