top of page

#6 - Social Photo Booth
              
with White Bubble 

Ipad Camera

IMG_0875.jpg
$185 / per hour
Minimum of 2 hours
Instant Photo Prints
Text & Email
GIF & Boomerang


2 hours for $370.00 - (Deposit of $185)

3 hours for $555.00 - (Deposit of $275)

4 hours for $740.00 - (Deposit of $370)

5 hours for $925.00 - (Deposit of $460)

Deposit is included in the price

#7 - Social Photo Booth
                  
with Backdrop

Ipad Camera

Social Booth - PNG.png
$175 / per hour
Minimum of 2 hours
Instant Photo Prints
Text & Email
GIF & Boomerang



2 hours for $350.00 - (Deposit of $175)

3 hours for $525.00 - (Deposit of $265)

4 hours for $700.00 - (Deposit of $350)

5 hours for $875.00 - (Deposit of $440)

Deposit is included in the price

Dimensions of White Inflatable Bubble 

615g+f05wxLjvucy8-removebg-preview.png

Black Inflatable Bubble available

Pictures of Social Booth in Action




 
* Instant Photo Prints & Unlimited Sessions

* Your Images sent to your Phone or Email 

 *GIF and Boomerang

* Personalized Template just for your Event

* Wide variety of cool Props

* All Images taken at Event sent to Client


* Wide selection of Pillow Cover Backdrops 


* Attendant present to run Photo Booth  

* Multi-color changing LED Lights 

* 1 hour needed for set-up and break down



How to Book us for your Event?


* Reach out to us to see if your date is available

* Our Agreement will be emailed to you

* Completed Agreement has to be signed  prior to Booking

   * Deposit has to be paid to complete Booking

* Taking most Payments

* Booking is based on a first come, first serve basis
title-whats-inc.png
photo strip guest book.jpg
                  Guestbook Photo Album 

                       $150 = Guestbook + 1 print of each image for 2 hours

                  $50 = Each additional hour with 1 print of each image
          
           $50/hour = Prints only with Your Guestbook

                                         (Guestbook Photo Album available in Black or White) 
               Audio Guestbook 

                $100 = Leave a Message for your Loved Ones
       
               24 hour Rental
  • Instagram
  • Facebook
  • Tik Tok

Display of Props

Samples of Templates

love--car-png-image-90023.png
  Social Photo Booth Travel Fee

     First 10 miles from Zipcode 77433 is FREE!
Chestnut Falls Drive, Cypress, TX, 77433
via Google Maps

     0 - 10 miles = $0

  10 - 20 miles = $20

       20 - 30 miles = $30

        30 - 40 miles = $40 

         40 - 50 miles = $50 

          + 50 miles = Minimum of 3 hours Booking

         50 - 60 miles = $60

         60 - 70 miles = $70

         70 - 80 miles = $80

         80 - 90 miles = $90

         90
 - 100 miles = $100
 

Payment Options

green-dollar-sign-for-FB-post.png



* Zelle - ianagooding1@hotmail.com
Check out link for more info - https://www.zellepay.com



Cash App - $IanaGooding
Download App on Phone - https://cash.app/


_____________________________________

 * PayPal 

Note: There is an extra 5% that is added to your payment if you choose
to pay using PayPal. All of the other forms of payment listed above, are FREE!!

 

 









 

  • Instagram
  • Facebook
  • Tik Tok
question-mark-1024x1024.png
Questions & Answers
1.  Is the deposit included in the price?

Answer - YES, the deposit is included in the price

2. Is an attendant present to run the Photo Booth?

Answer - YES, we have an attendant that will set up and run the Photo Booth for your event 

3. Can you use Cash App for paying your Deposit?

Answer - YES, you can use Cash App to pay your Deposit - $IanaGooding 

4. What if I want extra time with Booth at the event?

Answer - YES, we can stay extra time, just let us know before we shut down and you can pay the difference 

5. Do you have summertime Props?

Answer - YES, we have a wide variety of Props to match any event 

6. When is the Balance of money due?

Answer - It is due on the day of your Event

7.  Can the inflatable Photo Booth be set up outside?

Answer - Yes it can, but if it rains, we will have to stop and move inside where there is cover 

8.  Do you get prints with every Photo Booth?

Answer - Yes you do except the 360° Video Booth

9.  What distance do you travel with Photo Booth?

Answer - We travel all over. Travel Fee  will be applied after 15 miles from our location

10. How do I Book an Event with Good-IN-Photos?

Answer - Reach out to us and see if we are available on your Date.

We will then email you our Agreement.

Return the filled out Agreement, Pay your Deposit and you are Booked

11.  What time do you arrive to setup Photo Booth?

Answer - We arrive approximately 1 hour before our Rental start time to setup your Photo Booth 

12.  Does the Photo Booth have to have an attendant present at all times?

Answer - YES, we have to have an attendant present at all times. Photo Booths cannot be left unattended

13.  Are the miles collected for Travel Fee for One Way or Both ways?

Answer - You just need the miles for One-Way, not both ways

14.  What if I am 37 miles away (one way), how much is my total Travel Fee? 

Answer - Your Total Travel Fee will be $40 

15.  Is the Backdrop included in the Rental?

Answer - YES. The Backdrop is included only in the Mirror Photo Booth and the Social Photo Booth,  at no extra cost

 Select your Backdrop
 

one-love-png.png
Location: Chestnut Falls Drive, Cypress, Texas, 77433, USA    |    Phone: 281-615-5399    |    Email: goodinphotosstudio@gmail.com  
bottom of page