# 1      360° Video Booth

with video Camera

A wedding couple on a 360 Video Booth platform. This Booth make a full rotation around the persons standing on the platform and records a short video
$250 / hour
Minimum of 2 hours
Instant Videos 
Text & Email
All videos sent to Client

 

# 2      Mirror Photo Booth

with DSLR Camera

It is a 6 foot tall full length Mirror that everyone can see themselves in. The magic mirror flashes cool animations to the user and then prints out their photo strips.
foto-master-badge-genuiness.png
$250 / hour
Minimum of 2 hours
Instant Photo Prints 
Text & Email

 
Good-IN-Photos QR code.png

#3    Elegant Black Photo Booth

with DSLR Camera

ING_0066.jpg
$200 / hour
Minimum of 2 hours
Instant Photo Prints 
Text & Email

GIF & Boomerang

#4   White Bubble Photo Booth

with DSLR Camera

ING_0004.JPG
$175 / hour
Minimum of 2 hours
Instant Photo Prints 
Text & Email

GIF & Boomerang
ING_0073.JPG

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

#5   Social Photo Booth

with Ipad Camera

ING_0042.JPG
ING_0264.JPG
white bubble png.png
$150 / hour
Minimum of 2 hours
Instant Photo Prints 
Text & Email

GIF & Boomerang
title-whats-inc.png




* Instant Photo Prints / Videos for 360°

* Images / Videos sent via Text and Email

*GIF and Boomerang



* Personalized Template just for your Event


* Wide variety of cool Props

* All Images taken at Event sent to Client


* Wide selection of Pillow Cover Backdrops 



* Attendant present to run Photo Booth  


* Multi-color changing LED Lights 


* 1 hour needed for set-up and break down



How to Book us for your Event? 


* Reach out to us to see if your date is available

* Our Agreement will be emailed to you

* Completed Agreement has to be signed  prior to Booking

* Deposit has to be paid to complete Booking

* Taking most Payments

* Booking is based on a first come, first serve basis

EXTRA add on: Want to add a Guest Book?

photo strip guest book.jpg



                        $150 = Guestbook + 1 print of each image for 2 hours

                  $50 = Each additional hour with 1 print of each image
          
                        $50/hour = Prints only with Your Guestbook


             (Guestbook available in Black or White) 

Variety of Props

DSC_0300.JPG
DSC_0075.JPG

Sample of Props

Template Samples

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
love--car-png-image-90023.png
  Travel Fee
    for Photo Booth Rentals



     First 15 miles from Zipcode 77433 is FREE!
Chestnut Falls Drive, Cypress, TX, 77433
via MapQuest

      0 - 15 miles = $0

  15 - 25 miles = $20

       25 - 35 miles = $30

        35 - 45 miles = $40 

         45 - 55 miles = $50 

      + 55 miles = Minimum of 3 hour Booking


         55 - 65 miles = $60

         65 - 75 miles = $70

         75 - 85 miles = $80

          85 - 95 miles = $90


 
question-mark-1024x1024.png
Questions & Answers
1.  Is the deposit included in the price?

Answer - Yes, the deposit is included in the price

2. Is an attendant present to run the Photo Booth?

Answer - Yes, we have an attendant that will set up and run the Photo Booth for your event 

3. Can you use Cash App for paying your Deposit?

Answer - Yes, you can use Cash App to pay your Deposit - $IanaGooding 

4. What if I want extra time with Booth at the event?

Answer - Yes, we can stay extra time, just let us know before we shut down and you can pay the difference 

5. Do you have summertime Props?

Answer - Yes, we have a wide variety of Props to match any event 

6. When is the Balance of money due?

Answer - It is due on the day of your Event

7.  Can the inflatable Photo Booth be set up outside?

Answer - Yes it can, but if it rains, we will have to stop and move inside where there is cover 

8.  Do you get prints with every Photo Booth?

Answer - Yes you do  

9.  What distance do you travel with Photo Booth?

Answer - We travel all over. Travel Fee  will be applied after 15 miles from our location

10. How do I Book an Event with Good-IN-Photos?

Answer - Reach out to us and see if we are available on your Date.

We will then email you our Agreement.

Return the filled out Agreement, Pay your Deposit and you are Booked

11.  What time do you arrive to setup Photo Booth?

Answer - We arrive approximately 1 hour before our Rental start time to setup your Photo Booth 

12.  Does the Photo Booth have to have an attendant present at all times?

Answer - Yes we have to have an attendant present at all times. Photo Booths cannot be left unattended

13.  Is the miles collected for Travel Fee for One Way or Both ways?

Answer - You just need the miles for One-Way, not both ways

14.  Is the Backdrop included in the Rental?

Answer - The Backdrop is included only in the Mirror Photo Booth and the Social Photo Booth,  at no extra cost

 Select your Backdrop
 

Table & Chair Rentals

* Note - We only service 10 miles within our community

Our Location - Chestnut Falls Drive, Cypress, Tx, 77433

584402dd26c025939e1da4974be25b22-banquet-tables-white-granite.jpg

6 ft. White Folding Table

$5 each

41ERq7FdlLL._AC_SL1500_.jpg
41+nxoxG1iL._AC_SL1500_.jpg

Black & White Spandex Tablecloth

$2 each

27c2fde4-380a-4154-91a7-fae859e82419_1.53f7b6130f1fe7c9476acf0f79a88f3f.jpeg

Black Metal Folding Chair

$1 each

spandex-folding-chair-cover-white-default__76150.1625846723.jpg
foldingspandexblackl.JPG

Black & White Spandex Chair Covers

$1 each

* Note - We only service 10 miles within our community

Our Location - Chestnut Falls Drive, Cypress, Tx, 77433

love--car-png-image-90023.png
  Travel Fee 
for Table & Chair Rentals


     From: Chestnut Falls Drive, Cypress, TX, 77433
via MapQuest

  00 - 10 miles = $15

       10 - 20 miles = $30

        20 - 30 miles = $45 

         30 - 40 miles = $60 

         40 - 50 miles = $75

         50 - 60 miles = $90

         

 
Location: Chestnut Falls Drive, Cypress, Texas, 77433, USA    |    Phone: 281-615-5399    |    Email: goodinphotosstudio@gmail.com