Mirror Photo Booth Rental

  • Facebook
  • Instagram

Mirror Photo Booth

Deposit is included in price
2 HOURS for $400.00 - (Deposit of $200)
3 HOURS for $600.00 - (Deposit of $300)
4 HOURS for $800.00 - (Deposit of $400)
 
5 HOURS for $1,000.00(Deposit of $500)
 

What is included in your Mirror Photo Booth Rental

  • Facebook
  • Instagram
* Unlimited 4x6 Prints 
* Wide variety of Props for ALL occasions
* Personalized 4x6 Template for your event
* Images sent via Text or Email instantly 
* ALL images sent to client via Dropbox
* Attendant will be present to run the Photo Booth
* Mutli-color changing lights 
* 1 hour needed for set-up and break down
* Rental has to be made at least 1 week before event
* Agreement has to be signed prior to Booking 
* Deposit has to be paid before event
* Taking most payments
* Booking is based on a first come, first serve basis
       Extra: - $100 (with 1 print each) 
Photostrip Guestbook 
(available in black or white) 
 

 Choose from a Variety of Backgrounds

for Mirror Booth or Open Booth

1

2

3

5

6

7

4

8

 Videos of Mirror Booth

Display of Props

  Travel Fee
     First 15 miles from Zipcode 77433 is FREE!
From: Chestnut Falls Drive, Cypress, TX, 77433
     15 - 25 miles = $15 
 
               25 - 35 miles = $25
    
                35 - 45 miles = $35 
 
               45 - 55 miles = $45 
              55 - 65 miles = $55
              65 - 75 miles = $65
 

Payment Options

* Google Pay - ianagooding1@hotmail.com 

(https://pay.google.com/payments/u/0/home#sendRequestMoney)

* Zelle - ianagooding1@hotmail.com

(Check out link for more info - https://www.zellepay.com/)

* Facebook Payments - Iana Gooding

Find me on Facebook - https://www.facebook.com/iana.gooding

Cash App - $IanaGooding

(Download App on Phone - https://cash.app/)

_________________________________________

 

Note: There is an extra 5% that is added to your payment if you choose to pay using PayPal

                All of the other forms of payment listed above, are FREE!!

 

 * PayPal - https://www.paypal.com/webapps/shoppingcart?flowlogging_id=57eeca9e37142&mfid=1521512528992_57eeca9e37142#/checkout/openButton)

 

 

         Examples of  5% extra charge for using PayPal payments are :- 

 $125 = $6.25  

$150 = $7.50

$225 = $11.25

$250 = $12.50

 $300 = $15.00

Questions & Answers

1.  Is the deposit included in the price?

Answer - Yes, the deposit is included in the price

2. Is an attendant available to run the Photo Booth?

Answer - Yes, we have 2 attendants that will set up and run the Photo Booth for your event 

3. Can you use Cash App for paying your Deposit?

Answer - Yes, you can use Cash App to pay your Deposit - $IanaGooding 

4. What if I want extra Photo Booth time at the event?

Answer - Yes, we can stay extra time, just let us know before we shut down and you can pay the difference (varies w/each booth)

5. Do you have summertime Props?

Answer - Yes, we have a wide variety of Props to match any event 

6. How do I Book an Event with Good-IN-Photos?

Answer - Reach out to us and see if we are available on your date. If we are available, we will email you the Photo Booth Agreement.

Return the filled out Agreement to us, Pay your Deposit and then you are BOOKED!

7. When is the Balance of money due?

Answer - It is due on the day of event. Most payments accepted (No checks)

8.  Can the inflatable Photo Booth be set up outside?

Answer - Yes it can, but if it rains, we will have to stop and move inside where there is cover 

Follow-Me-On-Instagram.png
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now